groene loper impressie

De Groene Loper

Op een geliefde plek in Helmond verrijst De Groene Loper. Deze nieuwe woonomgeving ligt op een van de mooiste locaties: aan de noordelijke entree van de stad, perfect gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, een 9-holes golfbaan en de Aarle Rixtelseweg. Het gebied is prima bereikbaar en stedelijke voorzieningen zijn om de hoek. Toch is de uitstraling dorps en knus.

De Groene Loper bestaat uit twee deelgebieden die zijn vernoemd naar landheren die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Helmond: Berlaer en Ruyschenberg. Elk gebied krijgt een eigen invulling en karakter. Of u nu kiest voor een woning met tuin, een appartement met heerlijk uitzicht of liever zelf uw droomhuis bouwt, De Groene Loper voldoet aan ieders woonwensen.

De Groene Loper is fraai gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, de Helmondse Golfclub ‘Overburg’ en de Aarle Rixtelseweg. Te voet naar het centrum of het prachtig park Warande. Alles ligt dichtbij.

locatie kaart


Bereikbaarheid

U woont slechts 5 minuten van het centrum van Helmond. Helmond ligt centraal in het oosten van Brabant. Door het goede wegennet bent u zo in Eindhoven of 's-Hertogenbosch. Ook de A2 (Amsterdam – Maastricht - Aken/Luik) is makkelijk te bereiken. Reist u graag met de trein? Helmond telt maar liefs vier stations. Intercityverbindingen brengen u rechtstreeks naar Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Venlo.


Voorzieningen

Er liggen voldoende voorzieningen bij u in de buurt, zoals winkels, scholen en kinderopvang. Zo heeft Helmond een uitnodigend centrum met verrassend veel winkels. Van de bekende grote ketens tot bijzondere gespecialiseerde winkels. Op vrijdagavond zijn de winkels in Helmond tot 21.00 uur geopend. Voor een ontspannen avondje uit hoeft u ook niet ver. In de vele sfeervolle cafés en restaurants is het genieten van de typische Brabantse gezelligheid.
 
DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS